Medlemskab

Lyttesholm Naturcenter

 

 

Støt det frivillige arbejde med et medlemskab af foreningen

 

Lyttesholm Naturcenter

 

 

For et årsmedlemsskab:

 

Minimum 100.-kr som indsættes på:

 

reg.: 6525 konto: 4026 616 i Lollands bank.

 

 

og udfyld tilmeldings felterne i formularen i højre side.

 

 

Fordel

 

Et medlemsskab giver selvfølgelig mulighed for at deltage i foreningens generalforsamling og opstille og vælge bestyrelsesmedlemmer.

 

Desuden giver et medlemskab gratis adgang til en række offentlige arrangementer og aktiviteter i løbet af året.

 

Medlemmer modtager Nyhedsbreve på email.

 

Der er for medlemmer adgang til WiFi

 

Foreningen Lytteholm Naturcenter (FLN)

 

FLN er en forening af frivillige, der forsøger at realisere en vision for formidling af området Saksfjed Inddæmning og Hyllekrog med udgangspunkt i den kampestensbygning der i 1892 stod færdigopført på den tidligere ø Lyttesholm i det lavvandede område syd for Lungholm Gods.

 

 

Værdifuldt naturområde

 

Området er et værdifuldt naturområde og et af landets mest værdifulde områder for trækfugle. Desuden er stedet et besøgsmål for befolkningen og besøgende turister på Lolland Falster. De fleste der besøger Saksfjed og Hyllekrog passerer Lyttesholm, da kørevejen går gennem gården. Området har potentiale for udvikling der kan gavne lokalområdet og hele Lolland.

 

 

Istandsættelse af bygningerne

 

Lyttesholm er pt. i meget bygningsdårlig stand. Stuehuset og ikke mindst staldbygningen er i forfald og stråtagene på begge bygninger er i stærkt forfald. Visionen indebærer at der søges fondsmidler og anden ekstern finansiering til at istandsætte bygningerne så de er egnede til formålet. Planen er udarbejdet i samarbejde med ejeren Lungholm gods, der stiller bygningerne til rådighed for foreningen for en nærmere aftalt årrække.

 

 

Foreningens vision

 

Visionen er at skabe et informations- og aktivitetscenter for området, hvor huset med tilhørende grund, kan fungere som infocenter og udgangspunkt for foreningens og andre relevante gruppers aktiviteter. Derudover skal stedet rumme en ubetjent udstilling omhandlende områdets natur- og kulturhistorie og der skal her, udenfor centrets åbningstid være mulighed for parkering, adgang til offentligt, handicapvenligt toilet, kortoversigt over området, og forslag til vandre- og cykelruter i området.

 

 

Grønt lys

 

Ejeren af Lyttesholm, Lungholm gods, er positivt indstillet overfor, at bygningerne gøres til støttepunkt for naturoplevelser, således at området er offentligt tilgængeligt. Desuden skal huset være støttepunkt og ”nøglehus” for foreningen og andre relevante grupper, som det aftales med. Her skal de kunne holde møder, have informationsmateriale og forskelligt grej. Vi forestiller os især forskellige naturrelaterede foreninger og enkeltpersoner, men huset kan også være udgangspunkt for mere kulturhistoriske aktiviteter. Forudsætningen er dog, at de i deres aktiviteter, skal lave et antal åbne offentlige arrangementer, hvor de formidler deres aktiviteter.

 

 

Støt foreningen

 

Konceptet er altså, at aktiviteter og drift er baseret på frivillighed. Et medlemskab af foreningen er derfor en støtte til det frivillige arbejde og giver selvfølgelig mulighed for at deltage i foreningens generalforsamling og opstille og vælge bestyrelsesmedlemmer. Desuden giver et medlemskab gratis adgang til en række offentlige arrangementer og aktiviteter i løbet af året.

 

 

Læs mere på Bloggen

 

 

Hvis du vil støtte foreningen med et årsmedlemskab gør du følgende:

 

 

Minimum 100.-kr som indsættes på:

 

reg.: 6525 konto: 4026 616 til Lollands bank

 

MobilePay erhverv 67715

 

PayPal.me/Tubas

og

Udfyld felterne i formularen her på siden

 

 

 

 

Medlemskab

 

Foreningen Lyttesholm Naturcenter

 

Bliv medlem af foreningen, og støt arbejdet med Lyttesholm

 

Det koster 100.-kr for et kalenderår,

men større beløb modtages med tak.

Institutioner/virksomheder og foreninger 300.-kr

 

Medlemskabet giver rabat på leje af værelser, og et jævnligt Nyhedsbrev på e-mail.

 

 

100.-kr eller mere indsættes på

 

reg.: 6525 konto:4026 616 Lollands bank

MobilePay 67715

 

(eller via PayPal Klik

og

Udfyld felterne herunder:

Dine oplysninger bliver ikke videregivet. De opbevares på medlemslisten, som kun bestyrelsen har adgang til, og er beskyttet med password. Link til Persondatapolitik

Nyhedsbrevene masseudsendes med skjult mailadresse.

Accepterer Persondatapolitikken
 
Ønsker at modtage Nyhedsbreve
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Når de 100.- eller mere er registreret i banken vil du snarest modtage et medlemskort på e-mail i PDF format lige til at printe.

 

 

På e-mail vil du også modtage vores Nyhedsbreve med kommende

arrangementer og nyt fra Lyttesholm.

 

 

Vores hverveflyer i PDF format til download.

klik på pilen herunder