Medlemskab


Foreningen Lyttesholm Naturcenter


Bliv medlem af foreningen, og støt arbejdet med Lyttesholm


Det koster 100.-kr for et kalenderår,

men større beløb modtages med tak.

Institutioner/virksomheder og foreninger 300.-kr


Medlemskabet giver adgang til leje af værelser, WIFI og et jævnligt Nyhedsbrev på e-mail.


 100.-kr (300.-kr.institutioner/virksomheder/foreninger) eller mere indsættes på


reg.: 6525 konto:4026 616 Lollands bank


MobilePay 67715


eller via PayPal.me/Tubas Klik

og

Udfyld felterne herunder:

Dine oplysninger bliver ikke videregivet. De opbevares på medlemslisten, som kun bestyrelsen har adgang til, og er beskyttet med password.

Link til Persondatapolitik.

Nyhedsbrevene masseudsendes med skjulte mailadresser.Støt det frivillige arbejde med et medlemskab af foreningen


Lyttesholm Naturcenter


 


For et kalenderårsmedlemsskab:


Minimum 100.-kr (300.-kr institutioner/virksomheder/foreninger)

som indsættes på:


reg.: 6525 konto: 4026 616 i Lollands bank.


eller MobilePay 67715 eller PayPal.me/Tubas


og udfyld tilmeldings felterne i formularen i højre side.


 


Fordel


Et medlemsskab giver selvfølgelig mulighed for at deltage i foreningens generalforsamling og opstille og vælge bestyrelsesmedlemmer.


Medlemmer modtager Nyhedsbreve på email.


Der er for medlemmer adgang til WiFi i huset og haven.


Medlemmer kan leje værelser.
Foreningen Lytteholm Naturcenter (FLN)


FLN er en forening af frivillige, der forsøger at realisere en vision for formidling af området Saksfjed Inddæmning og Hyllekrog med udgangspunkt i den kampestensbygning der i 1892 stod færdigopført på den tidligere ø Lyttesholm i det lavvandede område syd for Lungholm Gods.


 


Værdifuldt naturområde


Området er et værdifuldt naturområde og et af landets mest værdifulde områder for trækfugle. Desuden er stedet et besøgsmål for befolkningen og besøgende turister på Lolland Falster. De fleste der besøger Saksfjed og Hyllekrog passerer Lyttesholm, da kørevejen går gennem gården. Området har potentiale for udvikling der kan gavne lokalområdet og hele Lolland.


 


Istandsættelse af bygningerne


Lyttesholm er pt. i meget bygningsdårlig stand. Stuehuset og ikke mindst staldbygningen er i forfald og stråtagene på begge bygninger er i stærkt forfald. Visionen indebærer at der søges fondsmidler og anden ekstern finansiering til at istandsætte bygningerne så de er egnede til formålet. Planen er udarbejdet i samarbejde med ejeren Lungholm gods, der stiller bygningerne til rådighed for foreningen for en nærmere aftalt årrække.


 


Foreningens vision


Visionen er at skabe et informations- og aktivitetscenter for området, hvor huset med tilhørende grund, kan fungere som infocenter og udgangspunkt for foreningens og andre relevante gruppers aktiviteter. Derudover skal stedet rumme en ubetjent udstilling omhandlende områdets natur- og kulturhistorie og der skal her, udenfor centrets åbningstid være mulighed for parkering, adgang til offentligt, handicapvenligt toilet, kortoversigt over området, og forslag til vandre- og cykelruter i området.


 


Grønt lys


Ejeren af Lyttesholm, Lungholm gods, er positivt indstillet overfor, at bygningerne gøres til støttepunkt for naturoplevelser, således at området er offentligt tilgængeligt. Desuden skal huset være støttepunkt og ”nøglehus” for foreningen og andre relevante grupper, som det aftales med. Her skal de kunne holde møder, have informationsmateriale og forskelligt grej. Vi forestiller os især forskellige naturrelaterede foreninger og enkeltpersoner, men huset kan også være udgangspunkt for mere kulturhistoriske aktiviteter. Forudsætningen er dog, at de i deres aktiviteter, skal lave et antal åbne offentlige arrangementer, hvor de formidler deres aktiviteter.


 


Støt foreningen


Konceptet er altså, at aktiviteter og drift er baseret på frivillighed. Et medlemskab af foreningen er derfor en støtte til det frivillige arbejde og giver selvfølgelig mulighed for at deltage i foreningens generalforsamling og opstille og vælge bestyrelsesmedlemmer.


 


Læs mere på Bloggen

eller facebook.com/Lyttesholm

 


Hvis du vil støtte foreningen med et årsmedlemskab gør du følgende:


 


Minimum 100.-kr (300.-kr institutioner/virksomheder) som indsættes på:


reg.: 6525 konto: 4026 616 til Lollands bank


MobilePay erhverv 67715


PayPal.me/Tubas

og

Udfyld felterne i formularen her på siden


 
 

Accepterer Persondatapolitikken
 
Ønsker at modtage Nyhedsbreve
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Når de 100.- eller mere er registreret i banken vil du snarest modtage et medlemskort på e-mail i PDF format lige til at printe.På e-mail vil du også modtage vores Nyhedsbreve med kommende

arrangementer og nyt fra Lyttesholm.